Over ons

Maria vertelt:

In 2011 werkte ik als verkoopster in een lingeriewinkel toen ik besloot dat het anders moest. Ik had een duidelijk idee: Er moest een lingeriespeciaalzaak in Gouda komen die zich zou onderscheiden van de gewone lingeriewinkels. Een speciaalzaak met aandacht voor de klant en haar verhaal.  Een winkel waarbij ik het hoogst mogelijke comfort kon bieden en mijn passie voor het vak kon vertalen. Zo is La Deinte in Gouda ontstaan.

Ik vind dat iedere vrouw een goed zittende bh verdient. Daarom vind je bij La Deinte sexy, basic en luxe lingerie in verschillende prijsklassen, van cupmaat A t/m N en omvangmaat 65 t/m 120

In 2012 kwam Netty bij La Deinte werken. Zes jaar lang adviseerden we onze gasten heel plezierig vanuit het schattige pandje in de Kleiwegstraat. Met zichtbaar resultaat; onze klantenkring breidde zich snel uit. In 2017 kreeg ik de kans om naar het prachtige pandje op de hoek van de Korte en de Lange Tiendeweg te verhuizen waarbij het mogelijk was om de collectie lingerie en badmode enorm uitbreiden. Hier hebben we echt de ruimte om jou het juiste gevoel en goed advies te geven.

Inmiddels heeft Patricia dit jaar ons team versterkt. Ik ben super blij dat mijn collega’s net zo enthousiast, open en eerlijk zijn. Laat je door ons inspireren en verrassen en ontdek wat de juiste lingerie voor je kan doen!