Over ons

In 2011 ben ik La Deinte begonnen. Daarvoor heb ik een aantal jaar als verkoopster in een lingeriewinkel gewerkt. Ik kwam er al vrij snel achter dat het moeilijk was om iedere vrouw op een goede manier te kunnen helpen, omdat lingerie en badmode in grotere en afwijkende maten niet tot het assortiment behoorde.

Zo is bij mij het idee ontstaan om een lingeriespeciaalzaak op te zetten, met lingerie en badmode voor iedere vrouw. Dit idee heeft uiteindelijk geleid tot de start van La Deinte, met een maatvoering van Cup A tot en met Cup L en omvang 65 tot en met 130.

Ik wilde mij met La Deinte niet alleen onderscheiden door een uitgebreide maatvoering en een uitgebreid assortiment aan merken en modellen, maar daarnaast ook door een informele, maar vakkundige benadering van klanten.

Inmiddels is La Deinte een begrip in Gouda en omstreken. In 2012 is Netty bij La Deinte komen werken. In 2017 is de winkel verhuisd van de Kleiwegstraat naar een groter, sfeervol pand aan de Korte Tiendeweg in Gouda.

Netty en ik staan graag voor u klaar! Wij geven u de aandacht die u als klant verdient en wij zorgen ervoor dat het passen en het kopen van badmode of lingerie een prettige ervaring is.
Graag tot ziens in de winkel!

Maria Kolenbrander